Villanyszerelő 17. kerület +36 70 545 0911

Villanyszerelő SOS Rákosliget


ELMÜ villanyszerelés Rákosliget övezetében
Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a kiszállást – Rákosliget teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: zárlat megszüntetése, lámpák cseréje, biztosítócsere. Bármilyen jellegű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, gyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok kiépítése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés Rákosliget övezetében.

Éjjel-nappali villanyszerelés Rákosliget területén


Sürgősségi villanyszerelés bevásárlóközpontokban – szakszerű villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. 0-24 gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Rákosliget környékén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, pontosság, elfogadható díjszabás!
Rákosligeti ELMÜ gyorsszerviz

Villanyszerelés Rákosliget területén


Profi mesterként vállalom az alábbi tevékenységeket: elektromos gyorsszerviz lakóparkban Rákosliget övezetében, tápellátó hálózatok újjáépítése és időszakos felülvizsgálata Rákosliget területén, új elektromos hálózatok létesítése.
Villanyszerelő Rákosliget
Villanyszerelő Rákosliget:
Zárlat megszüntetés, konnektorok cseréje, új hálózatok megvalósítása Rákosliget vonzáskörzetében. Lakás villanyszerelés. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok újjáépítése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől
Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a lakásban lévő ágak között. Az előírt földelés kivitelezése kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva futhat. Kizárólag egy fajta anyagú vezetékből szerelhető elektromos hálózat.

Minden elektromos sorkapocs kötését kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden elektromos telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (dohos szuterén) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő mester bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben csakis földeléssel rendelkező dugaszoló aljzatokat használjunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a kitűnően elvégzett villanyszerelés.
Villanyszerelő gyorsszolgálat Rákosliget

Villanyszerelés Rákosliget övezetében


Mit nyújtok villanyszerelő hibaelhárítóként? Villanyszerelő vizsgával rendelkezem, és több éve ebben a szakmában végzem a munkámat. A megbeszéltek szerint megjelenek ott, ahol számítanak rám. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is számíthat rám, non stop. Kedvező áron vállalok villanyszerelést Rákosliget régiójában.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő internetes oldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és bizalmat kelt az olvasóban.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és tanácsokat kínál.
4. Kedvező munkadíj, valamint jótállás a szerelésre.
5. Nyitvatartás kiírása.
6. Szakképzett munkatárs aki tanácsot tud adni.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a lakásba.
8. Gondosan elvégzett, gyors munka.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.
Villanyszerelés Rákosliget régiójában jutányos árakkal. Hétvégén is számíthat rám.

Villanyszerelés fürdőben Rákosliget
A nagyfeszültségű hálózatok szerelése már maga is engedélyhez kötött foglalatosság. Amennyiben a hibaelhárítást vizesblokkban kell végrehajtani, akkor ez még inkább igaz. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre csoportosítják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat ajánlunk, amelyek garantálják a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító alkalmazása, kizárólag a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.
Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen bekötés következménye:
hibás villanyszerelés kijavítása Rákosliget
Az áramütés hatása lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos szívleállással is. Az egészség nem játék.

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában
Minden gyártmányú villanytűzhely szakszerű bekötését és üzembe helyezését elvégzem. Sokan nem tudják, hogy a villamos berendezések gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő bekötés esetén ad jótállást.
Electrolux villanytűzhely bekötése 220V Rákosliget
Amennyiben új elektromos eszközöket vásárol a házába, tanácsos hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy házának elektromos hálózatának jellemzői megfelelnek-e az új berendezések ellátására.

Kismegszakító csatlakoztatása
A biztosítéktábla a fővezeték oldalon kiemelt jelentőségű eleme a lakás tápellátó hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból hangsúlyos a meghibásodások, zárlatok és áramkiesések megakadályozása érdekében.
elosztószekrény bekötése Rákosliget
A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi az egész hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében rendszeres időközönként rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát jól képzett villanyszerelővel.

Elektromos bojler bekötése

Új villanybojler jó működésének alappillére az előírás szerinti beüzemelés. Sok-sok év mondatja velem, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már megszámlálhatatlan meghibásodást idézett elő a háztartásokban a vízmelegítő nem előírás szerint végrehajtott üzembe helyezése folytán.
villanybojler biztonsági szelep bekötése Rákosliget
Életvédelmi okokból és a villanybojler üzemidejének kiterjesztése végett okosabban jár el, ha a vízmelegítő üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem szabályosan elvégzett beüzemelés miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése kiemelt jelentőségű tevékenység a szakszerű bekötés.

Az elektromos bojler hatékony működtetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok hibakeresése


Az otthoni zárlatok azonnali hibakeresése és megszüntetése modern berendezéseket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása elengedhetetlen lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Néha érthetetlen, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és az elektromos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak szabványos csatlakoztatása sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök elektromos berendezéseinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A lakás villanyszerelés sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet egész nap, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ ügyelet szolgáltatásai Rákosliget környékén 0-24 igénybe vehetők!

Asztali nézet