Villanyszerelő 17. kerület +36 70 545 0911

ELMÜ regisztrált villanyszerelő Akadémiaújtelep


0-24 villanyszerelés Akadémiaújtelep övezetében
Villanyszerelő mesterként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Akadémiaújtelep teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, lámpák cseréje, biztosíték cseréje. Bármilyen jellegű elektromos hibaelhárítás, jótállással, villámgyors kiszállással. Konnektorok cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés Akadémiaújtelep régiójában.

SOS villanyszerelés Akadémiaújtelep területén


Sürgősségi villanyszerelés intézményekben – szakértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése garanciával. SOS villanyszerelés hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása Akadémiaújtelep területén. Tűzjelző hálózat kiépítése. Munkám jellemzői: villámgyors munkavégzés, precizitás, elfogadható díjszabás!
Akadémiaújtelepi Gyorsvillany Kft.

Villanyszerelés Akadémiaújtelep területén


Elektromos specialistaként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: villamos rendszerek hibaelhárítása lakóparkban Akadémiaújtelep övezetében, elektromos hálózatok újjáépítése és rendszeres ellenőrzése Akadémiaújtelep övezetében, új elektromos hálózatok létesítése.
Villanyszerelő Akadémiaújtelep
Villanyszerelő Akadémiaújtelep:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok létrehozása Akadémiaújtelep területén. Lakópark gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől
Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét pl. egy társasház lakásai között. Az előírt földelés létesítése kötelező, és életet menthet. A falban lévő kábelezés csak védőcsövezésben engedélyezett. Csak egy anyagból készült kábelből építhető villamos hálózat.

Minden elektromos sorkapocs bekötését kötelező ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Valamennyi villamos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne csatlakoztassunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő szakember hajthatja végre. Nedves helyiségekben az előírásoknak megfelelően földeléssel ellátott dugaljakat használjunk. Tetőterekre fokozottabban igaz, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.
Villamos hiba elhárítása Akadémiaújtelep

Villanyszerelés Akadémiaújtelep területén


Mit nyújtok villanyszerelő szakemberként? Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen tevékenykedem. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkaterületen. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is dolgozom, non stop. Kedvező áron vállalok villanyszerelést Akadémiaújtelep környékén.

Melyek a jó szerelő ismérvei?
1. A szakember honlapja érthető, informatív és bizalmat kelt az olvasóban.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap tippeket és tanácsokat nyújt.
4. Olcsó árak, illetve jótállás a munkára.
5. Nyitvatartás feltüntetése.
6. Szakképzett munkatárs aki tanácsot tud adni.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, célra törő munkavégzés.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.
Villanyszerelés Akadémiaújtelep területén jutányos árakkal. Ünnepnapokon is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőszobában Akadémiaújtelep
A villanyszerelés önmagában engedélyhez kötött foglalatosság. Amennyiben ezt vizes helyiségekben kell végezni, akkor ez fokozottan igaz. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és az adott körülményektől függően akár a szuterén is.

A szerelésre szigorú előírások vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra csoportosítják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat javasolunk, amelyek biztosítják az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító csatlakoztatása, pusztán a berendezések saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaszolóaljzatba csatlakoztatni.
Vizesblokkban a szerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti szerelés eredménye:
hibás villanyszerelés kijavítása Akadémiaújtelep
Az elektromos áramütés eredménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat komoly sokkhatással is. Nem érdemes játszani vele.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában
Az összes típusú villanytűzhely előírás szerinti villamos rákötését és üzembe helyezését nyugodtan rám bízhatja. Fontos tudni, hogy az elektromos készülékek gyártói kizárólag szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén nyújt garanciát.
kerámialapos tűzhely bekötése Akadémiaújtelep
Amennyiben új villamos gépet vásárol lakásába, tanácsos gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy a lakás műszaki paraméterei megfelelnek-e a nemrég vásárolt készülék ellátására.

Kismegszakító karbantartása
A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges eleme a lakás villamos hálózatának. Tökéletes műszaki állapota lényeges a meghibásodások, zárlatok és áramszünetek megakadályozása érdekében.
FI-relé bekötése Akadémiaújtelep
A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja az egész hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével át kell vizsgáltatni a biztosítéktáblát egy mester által.

Elektromos bojler karbantartása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alappillére korrekt módon elvégzett beüzemelés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a házi barkácsolás már megszámlálhatatlan gondot okozott a háztartásokban a villanybojler nem szakszerű csatlakoztatása folytán.
villanybojler bekötése konnektorba Akadémiaújtelep
Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő üzemidejének meghosszabbítása érdekében okosabban jár el, ha a vízmelegítő üzembe helyezését is villanyszerelőre bízza, ugyanis leéghet az elektromos hálózat egy nem szabályosan elvégzett bekötés miatt. A beüzemeléshez szükséges vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének ellenőrzése fontos művelet a szabványos bekötés.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi karbantartást, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok gyors elhárítása


A lakásban keletkezett rövidzárlatok mihamarabbi feltérképezése és elhárítása modern berendezéseket és hozzáértést igényel. A szakaszolás elengedhetetlen művelete a hiba lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Hihetetlennek tűnhet, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és az elektromos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A dugaljak műszakilag megfelelő üzembe helyezése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is hatással lehet a különféle áramkörök elektromos eszközeinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra.

A régi lakás hálózat felújítása sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ennek köszönhetően gyorsan tudok elvégezni.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, nyugodtan hívhat a nap 24 órájában, a hét minden napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) hibaelhárítási szolgáltatásai Akadémiaújtelep vonzáskörzetében 0-24 igénybe vehetők!

Asztali nézet