Villanyszerelő 17. kerület +36 70 545 0911

Villanyszerelő 0-24 Rákoskeresztúr


0-24 villanyszerelés Rákoskeresztúr régiójában
Villanyszerelő mesterként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Rákoskeresztúr teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, jótállással, akár azonnali kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés Rákoskeresztúr környékén.

SOS villanyszerelés Rákoskeresztúr övezetében


Villanyszerelő ügyelet lakásokban – professzionális villanyszerelés és hibaelhárítás garanciával. Ügyeleti villanyszerelés hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Vízmelegítők bekötése és javítása Rákoskeresztúr övezetében. Lakásriasztók kiépítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, minőség, elfogadható díjszabás!
Rákoskeresztúri SOS villanyszerelés

Villanyszerelés Rákoskeresztúr övezetében


Elektromos specialistaként vállalom az alábbi szolgáltatsokat: elektromos gyorsszerviz lakásban Rákoskeresztúr környékén, villamos hálózatok átépítése és rendszeres ellenőrzése Rákoskeresztúr régiójában, új elektromos hálózatok kiépítése.
non stop villanyszerelő Rákoskeresztúr
Villanyszerelő Rákoskeresztúr:
Zárlat megszüntetés, megszakítók cseréje, új hálózatok kivitelezése Rákoskeresztúr övezetében. Családi ház karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől
Kizárólag specialistával terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg a fogyasztók között. Az előírt földelés kiépítése kötelező, és életet menthet. A falban lévő kábelezés csak védelemmel ellátva engedélyezett. Kizárólag egy fajta anyagú vezetékből szerelhető villany vezeték hálózat.

Valamennyi elektromos sorkapocs vezetékezését lényeges ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Valamennyi műszaki telepítés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Nedves helyiségekben (WC) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő specialista bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben kizárólag földeléssel ellátott konnektorokat használjunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a kiváló minőségű villanyszerelés.
Villanyszerelő gyorsszolgálat Rákoskeresztúr

Villanyszerelés Rákoskeresztúr környékén


Mit nyújtok villanyszerelő szakemberként? Villanyszerelő képesítéssel rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen végzem a munkámat. Precízen megjelenek a munkaterületen. Az aktuális feladatot a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is dolgozom, éjjel-nappal. Kedvező áron vállalok villanyszerelést Rákoskeresztúr régiójában.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szerelő internetes oldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. Az elérhetőségek könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat nyújt.
4. Olcsó árak, illetve jótállás az elvégzett tevékenységre.
5. Nyitvatartás megjelenítése.
6. Szaktudással felvértezett mester aki azonnal átlátja a problémát.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkaterületre.
8. Gondosan elvégzett, szakértői tevékenység.
9. Számlaképes vállalkozás.
Villanyszerelés Rákoskeresztúr vonzáskörzetében kedvező munkadíjjal. Hétvégén is dolgozom.

Villanyszerelés fürdőben Rákoskeresztúr
A villanyszerelés önmagában engedélyhez kötött tevékenység. Amennyiben a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez fokozottan elmondható. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

A mostohább feltételek mellett végzett hibaelhárításra szigorú előírások vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre bontják a vizes területet. A fürdőszobába csapófedeles dugaljakat alkalmazunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Tilos a hosszabbító alkalmazása, kizárólag a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaljba csatlakoztatni.
Vizesblokkban a hibaelhárítást bízza gyakorlott szakemberre!

Nem az előírások szerinti munka eredménye:
hibás villanyszerelés kijavítása Rákoskeresztúr
Az áramütés eredménye lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat komoly tartós károsodással is. Ne kockáztasson!

Villanytűzhely bekötése a konyhában
Az összes típusú elektromos főzőlap szakszerű elektromos hálózatra kötését és üzembe helyezését elvégzem. A vevők jelentős része nem tudja, hogy a villamos berendezések gyártói csak végzettséggel bíró villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén ad jótállást.
kerámialapos tűzhely bekötése Rákoskeresztúr
Amennyiben új elektromos eszközöket vásárol a házába, érdemes szakemberrel konzultálni, hogy a lakás műszaki paraméterei megfelelőek-e az új berendezések ellátására.

Fi-relé bekötése
A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges része a lakás villamos hálózatának. Kifogástalan megfelelősége technikai szempontból sarkalatos jelentőségű a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések megakadályozása végett.
elosztószekrény bekötése Rákoskeresztúr
A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja a teljes hálózatot a tönkremenetellel szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók “patkolása” nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! Az élet védelme érdekében rendszeres időközönként rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát jól képzett szakemberrel.

Elektromos bojler szerelése

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett csatlakoztatás. Hosszú évek tapasztalata, hogy a házi barkácsolás már rengeteg problémát okozott a társasházakban a villanybojler nem szakszerű üzembe helyezése folytán.
villanybojler biztonsági szelep bekötése Rákoskeresztúr
Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő üzemidejének meghosszabbítása érdekében jobb, ha a vízmelegítő beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen elvégzett beüzemelés miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és amperszámának ellenőrzése lényeges tevékenység a szakszerű beüzemelés során.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, elektromos felülvizsgálatot kíván!

Rövidzárlatok felderítése


A lakásban keletkezett zárlatok haladéktalan feltérképezése és mentesítése fejlett technológiájú műszereket és hozzáértést igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése nélkülözhetetlen művelete a meghibásodás behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát lépcsőházi kapcsoló. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A lámpák műszakilag megfelelő csatlakoztatása sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet a különféle áramkörök elektromos eszközeinek működésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, nyugodtan hívhat non stop, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszerviz szolgáltatásai Rákoskeresztúr vonzáskörzetében 0-24 a rendelkezésére állnak!

Asztali nézet