Villanyszerelő 17. kerület +36 70 545 0911

Villanyszerelő 0-24 Rákoscsaba-Újtelep


Hibaelhárítás villanyszerelés Rákoscsaba-Újtelep vonzáskörzetében
Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – Rákoscsaba-Újtelep teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, garanciával, villámgyors kiszállással. Kismegszakítók cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Rákoscsaba-Újtelep környékén.

0-24 villanyszerelés Rákoscsaba-Újtelep környékén


Villanyszerelő ügyelet intézményekben – szakértő villanyszerelés és hibaelhárítás szavatolva a munka minőségét. 0-24 ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Villanybojlerek bekötése és javítása Rákoscsaba-Újtelep területén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: villámgyors munkavégzés, precizitás, elfogadható díjszabás!
Rákoscsaba-Újtelepi ELMÜ gyorsszerviz

Villanyszerelés Rákoscsaba-Újtelep övezetében


Profi mesterként vállalom az alábbi tevékenységeket: elektromos gyorsszerviz üzletben Rákoscsaba-Újtelep övezetében, elektromos rendszerek felújítása és rutinszerű ellenőrzése Rákoscsaba-Újtelep területén, új elektromos hálózatok megvalósítása.
Villanyszerelő Rákoscsaba-Újtelep
Villanyszerelő Rákoscsaba-Újtelep:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok megvalósítása Rákoscsaba-Újtelep környékén. Lakópark gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok modernizálása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől
Szakemberrel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét az egyes áramkörök között. Az előírt földelés létrehozása kötelező, és életet menthet. A falban lévő elektromos vezeték csak védelemmel ellátva engedélyezett. Csak egy fajta anyagú vezetékből építhető elektromos hálózat.

Valamennyi elektromos sorkapocs vezetékezését kötelező ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi villamos bekötés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne vegyünk igénybe hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő szakember bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben csak földeléssel rendelkező dugaljakat alkalmazzunk. Tetőterekre fokozottabban érvényes, hogy lényeges a profi módon kivitelezett villanyszerelés.
Villanyszerelő gyorsszolgálat Rákoscsaba-Újtelep

Villanyszerelés Rákoscsaba-Újtelep övezetében


Mit kínálok Önnek villanyszerelő szakemberként? Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és több éve ezen a területen tevékenykedem. A megbeszéltek szerint megjelenek a munkaterületen. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is dolgozom, a hét minden napján. Kedvező áron vállalok munkákat Rákoscsaba-Újtelep vonzáskörzetében.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szakértő weboldala érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja tippeket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Olcsó díjszabás, illetve jótállás az elvégzett tevékenységre.
5. Nyitvatartás megjelenítése.
6. Szakértő akire lehet számítani.
7. A megbeszélt időben történő érkezés a munkavégzés helyére.
8. Tiszta, gyors munka.
9. Számlaadás.
Villanyszerelés Rákoscsaba-Újtelep övezetében olcsó díjszabással. Hétvégén is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőben Rákoscsaba-Újtelep
A tápellátó hálózatok üzembe helyezése már maga is engedélyhez kötött tevékenység. Ha a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez fokozottan igaz. A fürdőszobán kívül ide sorolható még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is.

Azt ilyen jellegű munkára szigorú előírások érvényesek, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre osztályozzák a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat használunk, amelyek növelik a biztonságot. Szigorúan tiltott a hosszabbító alkalmazása, pusztán a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.
Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen szerelés eredménye:
szakszerűtlen bekötés megszüntetése Rákoscsaba-Újtelep
Az elektromos áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat komoly légzési paralízissel is. Ne kockáztasson!

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában
Valamennyi típusú villanytűzhely gyártó által meghatározott bekötését és beüzemelését elvégzem. Fontos tudni, hogy a villamos berendezések gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén szavatolja a működőképességet.
villanytűzhely bekötése Rákoscsaba-Újtelep
Amennyiben új elektromos berendezéseket vásárol lakásába, melegen ajánlott gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy otthoni elektromos hálózatának jellemzői megfelelnek-e az újonnan vett eszköz üzemelésének biztosítására.

Kismegszakító csatlakoztatása
A biztosítéktábla a fővezeték oldalon lényeges szegmense a lakás tápellátó hálózatának. Tökéletes műszaki állapota hangsúlyos a hibák, rövidzárlatok és áramkiesések kiküszöbölése érdekében.
biztosítéktábla szerelése Rákoscsaba-Újtelep
A biztosítéktáblában vannak elhelyezve a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása vészjósló következményekkel járhat, ezért tilos!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente érdemes átnézetni a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

Villanybojler szervizelése

Új villanybojler csöpögésmentes alapvető előfeltétele a szakszerű bekötés. Tapasztalatból mondom, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már megszámlálhatatlan problémát idézett elő a háztartásokban a vízmelegítő rossz bekötése miatt.
villanybojler bekötése konnektorba Rákoscsaba-Újtelep
Az élet védelme érdekében és az elektromos bojler üzemidejének kiterjesztése érdekében okosabban jár el, ha a vízmelegítő beüzemelését is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy kontár módon végrehajtott csatlakoztatás miatt. A bekötő kábelek keresztmetszetének és terhelhetőségének ellenőrzése fontos művelet az előírásszerű beüzemelés során.

A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot igényel!

Rövidzárlatok gyors elhárítása


Az otthoni rövidzárlatok haladéktalan feltérképezése és megszüntetése fejlett technológiájú eszközöket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása központi lépése a meghibásodás lokalizálásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Sokszor nem is gondolná, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes szakaszai, illetve a fogyasztók.

A lámpák előírás szerinti üzembe helyezése sem elhanyagolandó feladat, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök elektromos eszközeinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki hibákra.

A lakás villanyszerelés sokszor igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább szakemberre bízza, ezért bizalommal kereshet a nap 24 órájában, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ hibaelhárítás szolgáltatásai Rákoscsaba-Újtelep környékén non-stop a rendelkezésére állnak!

Asztali nézet