Villanyszerelő 17. kerület +36 70 545 0911

Villanyszerelő 0-24 Rákoskert


0-24 villanyszerelés Rákoskert régiójában
Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a kiszállást – Rákoskert teljes területén és vonzáskörzetében Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik például: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű villamossági hibák megszüntetése, jótállással, akár azonnali kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok létesítése és meglévő hálózatok modernizálása. Villanyszerelés Rákoskert övezetében.

Ügyeleti villanyszerelés Rákoskert övezetében


Sürgősségi villanyszerelés lakásokban – hozzáértő villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése garanciával. Ügyeleti gyorsszolgálati hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Rákoskert területén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, precizitás, korrekt ár!
Rákoskerti villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Rákoskert területén


Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: villamos rendszerek hibaelhárítása lakóparkban Rákoskert vonzáskörzetében, elektromos hálózatok újjáépítése és rutinszerű ellenőrzése Rákoskert vonzáskörzetében, új elektromos hálózatok megvalósítása.
non stop villanyszerelő Rákoskert
Villanyszerelő Rákoskert:
Elektromos hibakeresés, megszakítók cseréje, új hálózatok kiépítése Rákoskert régiójában. Épület gyorsszolgálat. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől
Szakemberrel terveztessük meg a villamos hálózatunkat. A vezetékek és automaták ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a fogyasztók között. Az előírt földelés megvalósítása kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban lévő elektromos vezeték csak védőcsövezésben kivitelezhető. Pusztán egy anyagból készült vezetékből létesíthető villany vezeték hálózat.

Az összes elektromos sorkapocs kábelezését fontos ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Valamennyi elektromos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. fürdő) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő mester bonyolíthatja le. Nedves helyiségekben csak földelt dugaszoló aljzatokat alkalmazzunk. Padlásterekre fokozottabban igaz, hogy hangsúlyozottan fontos a profi módon kivitelezett villanyszerelés.
Villanyszerelő gyorsszolgálat Rákoskert

Villanyszerelés Rákoskert környékén


Mit nyújtok villanyszerelő gyorsszolgálatosként? Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és másfél évtizede ezen a területen végzem a munkámat. Pontosan megjelenek a munkavégzés helyén. A rám bízott szerelést úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Ünnepnapokon is számíthat rám, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok villanyszerelést Rákoskert régiójában.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szerelő honlapja átlátható, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja konkrét ötleteket és tanácsokat ad.
4. Kedvező munkadíj, valamint jótállás a szerelésre.
5. Ügyeleti idő elérhetővé tétele.
6. Szakképzett munkatárs aki azonnal átlátja a problémát.
7. A megbeszélt időben történő kiérés a munkaterületre.
8. Tiszta, gyors munka.
9. Számlaadás.
Villanyszerelés Rákoskert területén olcsó munkadíjjal. Hétvégén is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőszobában Rákoskert
A villanyszerelés már maga is engedélyhez kötött foglalatosság. Ha a hibaelhárítást vizes helyiségekben kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan ül. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és az adott körülményektől függően akár a pince is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok vonatkoznak, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra bontják a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat használunk, amelyek biztosítják az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító használata, pusztán a gépek saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.
Vizesblokkban az üzembe helyezést adja át hozzáértő mesternek!

Szakszerűtlen szerelés eredménye:
szakszerűtlen bekötés megszüntetése Rákoskert
Az áramütés következménye lehet égési sérülés, amely járhat komoly szívleállással is. Az egészség nem játék.

Elektromos tűzhely bekötése a konyhában
Minden gyártmányú villanysütő gyártó által meghatározott villamos rákötését és beüzemelését vállalom. A vevők jelentős része nem tudja, hogy a villamos eszközök gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén ad jótállást.
villanytűzhely bekötése Rákoskert
Ha esetleg új villamos készüléket vásárol a házába, tanácsos szakemberrel konzultálni, hogy a lakás műszaki paraméterei alkalmasak-e az újonnan vett eszköz üzemelésének biztosítására.

Kismegszakító szerelése
A biztosítéktábla a fővezeték felől lényeges alkotóeleme a lakás elektromos hálózatának. Kifogástalan műszaki állapota sarkalatos jelentőségű a hibák, zárlatok és áramszünetek megakadályozása érdekében.
elosztószekrény bekötése Rákoskert
A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely védi az egész hálózatot a tönkremenetellel szemben. Az elavult vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát haladéktalanul át kell alakítani!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása nagyon kockázatos, ezért tilos!! Az élet védelme érdekében néhány évente ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező mester által.

Elektromos bojler szerelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alapvető előfeltétele az előírás szerinti csatlakoztatás. Hosszú évek tapasztalata, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már megszámlálhatatlan gondot idézett elő a háztartásokban a villanybojler nem előírás szerint végrehajtott csatlakoztatása miatt.
villanybojler bekötése konnektorba Rákoskert
Az élet védelme érdekében és az elektromos bojler üzemidejének meghosszabbítása érdekében jobb, ha az elektromos bojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy kontár módon elvégzett bekötés miatt. A csatlakozó vezetékek átmérőjének és terhelhetőségének felülvizsgálata fontos tevékenység az előírásszerű beüzemelés során.

A villanybojler jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, villamos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok hibakeresése


A lakásban keletkezett zárlatok azonnali feltérképezése és megszüntetése fejlett technológiájú műszereket és hozzáértést igényel. A hibák kizárása fontos lépése a hiba behatárolásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba.

Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Néha érthetetlen, hogy milyen szorosan összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes elemei, illetve a fogyasztók.

A dugaljak műszakilag megfelelő csatlakoztatása sem elhanyagolandó feladat, mert ez is kihathat az egyes körök tápellátó berendezéseinek üzemelésére vagy éppen az esetleges műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok elvégezni.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési munkákat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ezért bizalommal kereshet egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) hibaelhárítási szolgáltatásai Rákoskert vonzáskörzetében éjjel-nappal elérhetőek az Ön számára!

Asztali nézet