Villanyszerelő 17. kerület +36 70 545 0911

ELMÜ regisztrált villanyszerelő Rákoshegy


ELMÜ villanyszerelés Rákoshegy területén
Villanyszerelő szakemberként 1-2 órán belül vállalom a helyszínre érkezést – Rákoshegy teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: megszakítók cseréje, elosztók cseréje, biztosíték cseréje. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, jótállással, gyors kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok fejlesztése. Villanyszerelés Rákoshegy környékén.

Ügyeleti villanyszerelés Rákoshegy övezetében


Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – profi villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. Ügyeleti ELMÜ hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Rákoshegy övezetében. Lakásriasztók kiépítése. Munkám jellemzői: gyorsaság, minőség, korrekt ár!
Rákoshegyi villanyszerelő gyorsszolgálat

Villanyszerelés Rákoshegy régiójában


Profi mesterként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: táphálózati gyorsszolgálat lakásban Rákoshegy vonzáskörzetében, tápellátó hálózatok átépítése és időszakos karbantartása Rákoshegy területén, új elektromos hálózatok létesítése.
non stop villanyszerelő Rákoshegy
Villanyszerelés Rákoshegy:
Zárlat megszüntetés, konnektorok cseréje, új hálózatok létesítése Rákoshegy övezetében. Családi ház karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tippek a villanyszerelőtől
Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A huzalok és automaták ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. Az előírt földelés létrehozása kötelező, hiánya emberéletet veszélyeztethet. A falban futó elektromos vezeték csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csakis egy fajta anyagú kábelből szerelhető elektromos hálózat.

Minden elektromos sorkapocs bekötését fontos ellenőrizni, mielőtt beépítésre kerül. Valamennyi műszaki szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Nedves helyiségekben (WC) ne alkalmazzunk hosszabbítót.

Kismegszakító cseréjét csak villanyszerelő profi bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben csakis földeléssel ellátott dugaszoló aljzatokat használjunk. Tetőterekre fokozottabban igaz, hogy kiemelt jelentősége van a kitűnően elvégzett villanyszerelés.
Villamos hiba elhárítása Rákoshegy

Villanyszerelés Rákoshegy régiójában


Mit kínálok Önnek villanyszerelő mesteremberként? Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen végzem a munkámat. Precízen megjelenek a munkavégzés helyén. Az aktuális feladatot úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is dolgozom, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok munkákat Rákoshegy vonzáskörzetében.

Mit lehet tudni a tapasztalt mesterről?
1. A szakember honlapja érthető, informatív és hasznos.
2. A kapcsolati adatok megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A honlap konkrét ötleteket és tanácsokat ad.
4. Jutányos munkadíj, illetve garancia vállalás az elvégzett tevékenységre.
5. Ügyeleti idő megjelenítése.
6. Szakképzett munkatárs .
7. Pontos érkezés a lakásba.
8. Tiszta, gyors munka.
9. Szerelési dokumentáció biztosítása.
Villanyszerelés Rákoshegy területén jutányos költségkerettel. Hétvégén is számíthat rám.

Elektromos szerelés fürdőben Rákoshegy
A tápellátó hálózatok üzembe helyezése már maga is veszélyes foglalatosság. Ha ezt magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez hatványozottan érvényes. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a helyi viszonyoktól függően akár a szuterén is.

Ezekre a tevékenységekre szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre sorolják be a lakás magas páratartalmú részét. A fürdőszobába csapófedeles dugaszolóaljzatokat javasolunk, amelyek garantálják az érintésvédelmet. Szigorúan tiltott a hosszabbító használata, kizárólag a készülékek saját hálózati csatlakozóját szabad földelt dugaljba csatlakoztatni.
Vizesblokkban az üzembe helyezést bízza gyakorlott szakemberre!

Szakszerűtlen munka eredménye:
rossz villanyszerelés javítása Rákoshegy
Az elektromos áramütés hatása lehet akut biológiai hatás, amely járhat súlyos szívleállással is. Az egészség nem játék.

Elektromos főzőlap bekötése a konyhában
Minden márkájú villanytűzhely szakszerű elektromos hálózatra kötését és beüzemelését elvégzem. Sokan nem tudják, hogy az elektromos eszközök gyártói kizárólag engedéllyel rendelkező villanyszerelő által történő beüzemelés esetén szavatolja a működőképességet.
kerámialapos tűzhely bekötése Rákoshegy
Ha esetleg új elektromos készüléket vásárol lakásába, melegen ajánlott hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy házának villamos adottságai megfelelnek-e az újonnan vett eszköz üzemelésének biztosítására.

Fi-relé csatlakoztatása
A biztosítéktábla a fővezeték oldalon fontos szegmense otthona tápellátó hálózatának. Kifogástalan műszaki állapota hangsúlyos a meghibásodások, zárlatok és áramszünetek elkerülése végett.
elosztószekrény bekötése Rákoshegy
A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely óvja a teljes hálózatot a meghibásodással szemben. Az elavult vagy nem jól kialakított (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát azonnal orvosolni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása nagyon kockázatos, ezért nem megengedett!! A balesetveszély elkerülése érdekében bizonyos intervallum elteltével rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát jól képzett mester által.

Villanybojler szerelése

Új villanybojler csöpögésmentes feltétele az előírás szerinti bekötés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a rokon vagy szomszéd által elvégzett nem szakszerű munka már rengeteg problémát idézett elő a háztartásokban a villanybojler nem előírás szerint végrehajtott üzembe helyezése folytán.
villanybojler bekötése konnektorba Rákoshegy
Életvédelmi okokból és a vízmelegítő üzemidejének meghosszabbítása végett jobb, ha a villanybojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem szabályosan végrehajtott beüzemelés miatt. A üzembe helyezéshez szükséges vezetékek átmérőjének és amperszámának felülvizsgálata kiemelt jelentőségű tevékenység a szabványos üzembe helyezés.

A vízmelegítő hatékony működtetése rendszeres ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot kíván!

Elektromos zárlatok felderítése


A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali felderítése és elhárítása modern berendezéseket és tapasztalatot igényel. A fogyasztói körök ellenőrzése nélkülözhetetlen lépése a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol lehet a hálózatban a hiba.

Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Hihetetlennek tűnhet, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és az elektromos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.

A kapcsolók szabványos bekötése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet az egyes körök elektromos berendezéseinek működésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.

A vezetékek áthúzása sokszor igényelt szolgáltatás, amelyet nagy tapasztalattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

Reménykedem abban, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám egész nap, a hét bármely napján!

Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) gyorsszerviz szolgáltatásai Rákoshegy területén 0-24 a rendelkezésére állnak!

Asztali nézet